Wie zijn wij

Ontwikkeling en Verkoop:

Logo KolatWonen

KoLat kent zijn oorsprong uit het woord KoopLater. KoopLater is ons uniek woon-/koopmodel waarbij consumenten alvast gaan wonen en later de woning (gefaseerd) gaan kopen. Afhankelijk van de groeisnelheid in financiële koopkracht verwerven ze telkens op een bepaald moment een stukje eigendom van de woning tot uiteindelijk de woning geheel in bezit is. Ons model is ontwikkeld voor een sterk groeiende doelgroep die tussen wal en schip is beland of gaat belanden. “Te arm voor een koopwoning, te rijk voor sociale huurwoning” en tegenwoordig ook steeds vaker "te arm voor particuliere huur" door de strenge verhuurvoorwaarden.  Meer dan 500.000 inwoners van Nederland behoren tot deze groep.

Wonen kent zijn oorsprong dat wij de KoopLater woon-/koopvorm(en) toepassen op nieuwbouwwoningen die wij zelf ontwikkelen, realiseren en exploiteren. Dus naast het woongenot, leveren wij ook het woonbezit.

Kolat Wonen team

KoLat Wonen Team

Door het vakkundig bundelen van krachten, kennis en ervaring uit diverse disciplines woningbouw ontwikkeling, bouw, financiële, makelaardij en vastgoedmarketing, heeft dat geleidt tot een succesvolle samensmelting van het KoLat Wonen Team.

 

Edwin, Peter en Wilson hebben een team van ruim 20 personen achter zich staan. Daarnaast beschikt KoLat Wonen op landelijk niveau over een professioneel netwerk. Middels onderscheidende ketenintegratie wordt het totale KoLat Team per project/locatie tot stand gebracht.

Scroll naar boven