KoopLater

VERKOOPPROCES

Verkoopprocedure

Leuk dat u interesse heeft in een van de 15 woningen van het project MooiWonen Uitkomst te Ven-Zelderheide. Onderstaand de verkoopprocedure.

 Pre-sale & voorinschrijving

Half juli start de pre-sale. In deze fase delen wij via de projectwebsite alvast de eerste indrukken van de locatie, woningen en prijsranges. Wij zijn benieuwd naar uw reactie hierop en vragen u om uw interesses voor specifieke bouwnummers kenbaar te maken via een voorinschrijving. Het delen van uw interesses wordt beloond met een voorrangspositie bij toewijzing indien u ook inschrijft tijdens de officiële verkoopperiode (zie hieronder).

De pre-sale loopt tot en met woensdag 21 augustus 2024 - 23.59 uur. Inschrijven kan enkel via het digitale voorinschrijfformulier op deze projectwebsite www.mooiwonenuitkomst.nl. (Datum en tijdstip van voorinschrijving zijn niet van invloed bij de volgorde van toewijzing).

Lees verderop hoe je nog meer kans maakt bij toewijzing!

Verkoop & inschrijving

De officiële verkoop start op zaterdag 24 augustus 2024. Vanaf dat moment is alle informatie beschikbaar om een goed beeld te krijgen van de diverse mogelijkheden, zoals de brochure, de VON-prijslijst, de verkooptekeningen etc.

Wij hopen natuurlijk dat u net zo enthousiast bent over de woningen en locatie als wij. Uw definitieve interesse voor één of meerdere bouwnummers kunt u kenbaar maken middels het digitale voorkeursformulier op de projectwebsite www.mooiwonenuitkomst.nl. Graag ontvangen wij uw digitale inschrijving uiterlijk woensdag 11 september 2024 - 23:59 uur. Formulieren die wij na deze datum/tijdstip ontvangen worden eventueel in een later stadium in behandeling genomen. Enkel inschrijvingen via ons digitale formulier worden meegenomen bij de toewijzing.

Er wordt bij de volgorde van toewijzing niet gekeken naar de datum of het tijdstip waarop u het inschrijfformulier ingevuld instuurt, als het maar gebeurt uiterlijk voor de sluitingsdatum/tijdstip.

NB: Heeft u al ingeschreven in de pre-salefase? Schrijf dan opnieuw in! In de verkoopperiode worden de woning daadwerkelijk toegewezen.

Woningtoewijzing

Naar verwachting kunnen wij u in de week van 16 september 2024 berichten of wij één van de woningen aan u kunnen toewijzen. Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven zal toewijzing plaatsvinden op basis van de meeste geschikte kandidaat, rekening houdend met mogelijk een voorrangspositie verkregen door het invullen van de koopkrachtscan. (Lees in de volgende alinea meer over de koopkrachtscan).
Indien er naar oordeel van de ontwikkelaar meerdere gelijkwaardige kandidaten voor één bouwnummer zijn, zal toewijzing plaatsvinden middels loting. Wij gaan ervan uit dat u voor de niet door u ingevulde bouwnummers geen belangstelling heeft. Indien u een woning krijgt toegewezen, dan wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij Makelaardij Twan Poels. Na dit gesprek volgt een optieperiode van één week. Binnen deze periode horen wij graag of u de woning wilt kopen of ervan afziet.

Mochten wij geen woning aan u kunnen toewijzen, dan wordt u hier uiteraard over geïnformeerd. U wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst en geïnformeerd als de woning beschikbaar komt.

IK WIL MIJ GRAAG INSCHRIJVEN ->

Financieel goed voorbereid, verhoog uw kans op toewijzing woning

Goede financiële voorbereiding wordt beloond. Zorg dat je voorafgaand aan officiële startverkoop d.d. 24 augustus 2024 je hypotheek / aankoopfinanciering goed in beeld hebt. Bij startverkoop wordt bij de inschrijving verzocht om de zogenaamde koopkrachtscan in te vullen. De score hieruit weegt later mee bij toewijzing.

 Meer informatie

Wij wensen u veel plezier bij het doornemen van de beschikbare informatie. Mocht u vragen hebben over de woningen of de verkoop van uw huidige woning dan kunt u contact opnemen met de makelaar. Hebt u vragen en over hypotheek / financiële vraagstukken dan kun u terecht bij Lux Hypotheken.

Makelaardij Twan Poels
0485-55 04 50
Mail: contact

Lux Hypotheken - Coen Raes
06-10 78 58 49
info@luxhypotheken.nl

Scroll naar boven